Kategoriler
Proje Haberleri

My Garden Sapanca satışları başladı

My Garden Sapanca projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alkan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde özel bahçeli ve özel havuzlu 18 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde özel bahçeli ve özel havuzlu 18 adet villa bulunmaktadır. Ayrıca her villanın 490 metrekare arsa payı bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 212 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 161 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca müstakil açık yüzme havuzu ve geniş bahçeler bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak yerden ısıtma sağlanmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 4 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

My Garden Sapanca konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Sapanca İlçesi Çayiçi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Sapanca ve Kırkpınar’ın prestijli caddesi İpek Yolu’na cephe konumdadır.
My Garden Sapanca projesinde fiyatlar konutların bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 212 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 054 67 53 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version