Kategoriler
Proje Haberleri

Narcity Villaları Edremit Satışa Sunuldu

Balıkesir Edremit konut projesi Aksoy Grup İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Güre Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda Narcity Villaları Edremit konut projesinde villa satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Edremit Güre Mahallesi 567 ada 1 ve 2 parsel’de yer almaktadır. 2100 metrekare arazi üzerinde kuruludur. Aynı zamanda projenin %85’i yeşil alandan oluşmaktadır. Arsa üzerinde yükselmekte olan villa projesi 6 adet villadan meydana gelmektedir. Proje kapsamında villalar 350 metrekarelik arsa payına sahiptir. Aynı zamanda villaların müstakil bahçesi ve müstakil havuzu bulunmaktadır. Site içerisinde güvenlik, bahçenizden sebze ve meyve yiyebilmeniz için hobi bahçesi yer almaktadır. Üstelik daire içlerinde 3 adet wc banyo, beyaz eşya, buzdolabı, bulaşık makinesi ve ankastre set de mevcuttur.

6 adet ultra lüks triplex villadan oluşan Narcity Villaları Edremit konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise brüt 240 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Arkat Lavanta Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Edremit konut projesinde yer alan villalar özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Villaların fiyatları bulunduğu cepheye ve konuma göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 2 milyon 850 bin TL ile 2 milyon 950 bin TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, zeytin ve çınar ağaçlarının içerisinde saklı, Güre Köy yolu üzerinde Güre Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, Altınoluk’a 10 dakika, Yasa AVM’ye de 10 dakikalık mesafededir. Edremit Havalimanı’na da 15 dakikalık uzaklıkta yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0541 790 09 26 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız… 

Exit mobile version