Kategoriler
Proje Haberleri

Uzungöl Konakları Sahiplerini Bekliyor

İstanbul Büyükçekmece konut projesi Kaldırımoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Mimar Sinan Merkez Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Projede daire satışları devam etmektedir ve oturuma hazırdır. Uzungöl Konakları konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Büyükçekmece İlçesi, Mimar Sinan Merkez Mahallesi’nde yer alan 4 bin 168 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 44 adet daireden meydan gelmektedir. Proje üç adet konut bloğundan oluşmaktadır. Üstelik 2700 metrekarelik açık alana sahip olan projedeki bloklar 4 kattan oluşmaktadır.

Proje kapsamında yeşil alanlar, kamelya çocuk parkı ve araç otoparkı mevcuttur. Aynı zamanda site içerisinde güvenlik ve kamera sistemi de yer almaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamındaki dairelerin içerisinde ankastre set, çift wc, görüntülü diyafon yer almaktadır.

4 katlı bloklardan oluşan Uzungöl Konakları konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 5+2 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 2+1 tip daireler brüt 110 metrekare tasarlanırken 5+2 tip daireler de brüt 250 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Uzungöl Konakları Daire Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 720 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 110 metrekareye sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 720 bin TL ile 780 bin TL arasında değişmektedir.

250 metrekare brüt alana sahip 5+2 dubleks tip dairelerin fiyatları 1 milyon 650 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Büyükçekmece konut projesi, Mimar Sinan Merkez Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda Mimar Oba Merkeze ve Büyükçekmece Devlet Hastanesine 400 metre mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 441 16 56 ve 0533 814 20 94 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version