Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Meydan Evler ön başvuruları kabul ediyor

İstanbul Tuzla konut projesi Kiptaş İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda proje için ön başvuru 14 Haziran 2021 tarihine kadar devam etmektedir. Tuzla Meydan Evler konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi İstanbul İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 5 bloktan meydana gelmektedir ve 149 konut içermektedir. Aynı zamanda proje kapsamında daireler hariç 9 adet ticari alanlar da yer almaktadır. Proje, bolca doğa ile dost yaşam alanları sunmaktadır. İçerisinde çocuk oyun alanları, spor alanları, geniş yeşil alanlar barındırmaktadır. Aynı zamanda konforlu daireler sunan proje, modern mimarisi ile dikkat çekmektedir.

5 adet bloktan oluşan Tuzla Meydan Evler konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 2+1 tip daireler brüt 94 metrekare büyüklüğünde iken 3+1 tip daireler de brüt 105 metrekare olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında 81 metrekare brüt alana sahip 2+1 açık mutfaklı daire seçeneği de yer almaktadır.

Tuzla Meydan Evler Daire Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde daire fiyatları henüz belli değildir. Proje 14 Haziran tarihine kadar ön başvuruları almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 963 99 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version