Kategoriler
Proje Haberleri

Natural Life Çekmeköy vadeli ödeme imkanı ile satışta

Natural Life Çekmeköy projesi şık tasarımı ve konforlu yaşam alanları ile Sarsılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. 3.200 metrekare proje alanına sahip proje kapsamında2 blok ve 138 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sarsılmaz İnşaat güvencesi tasarlanan proje 3.200 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 13 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 138 adet daire bulunmaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 45 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte elektrikli araç şarj ünitesi bulunmaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi, jeneratör, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duşakabin, Hilton lavabo, PVC doğrama, fiber internet ve Wi-Fi gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. 3 artı 1 dairelerin içerisinde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Natural Life Çekmeköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Güngören Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Taşdelen Ormanları’nın hemen yanında yer alan proje pek çok olanaklara da yakın konumdadır. Çevresinde eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Natural Life Çekmeköy fiyatları ne kadar?

Natural Life Çekmeköy projesinde yapıcı firma bünyesinde vade imkanı mevcuttur. Daire bedelinin yüzde 50’si peşin, kalan yüzde 25’i 21 ay senet ile vadeli ve kalan yüzde 25’i de daire tesliminde ödenmektedir. Brüt 45 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 65 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 105 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (546) 766 41 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version