Kategoriler
Proje Haberleri

Natural Park Deluxe lansman fiyatlarıyla satışta

Natural Park Deluxe projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Öz Gökmenler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 adet ikiz villa ve 12 adet tek müstakil villa olmak üzere toplam 20 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 8 adet ikiz villa ve 12 adet tek müstakil villa olmak üzere toplam 20 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. 4 artı 1 villaların büyüklüğü ise brüt 135 ile 155 metrekare arasındadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hidrofor, kablo TV, fiber internet, hırsız ve yangın alarmı gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır.  Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Üstelik şofben ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Natural Park Deluxe konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sevgi plajına yakın denize 700 metre uzaklıktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Natural Park Deluxe fiyatları ne kadardır?

Natural Park Deluxe projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 135 ile 155 metrekare arasında olan 4 artı 1 villaların fiyatı 4.000.000 TL ile 4.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (396) 666 52 99, 0 (325) 346 82 64 veya 0 (539) 666 52 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version