Kategoriler
Proje Haberleri

Nazka Kent Giresun satışları başladı

Nazka Kent Giresun projesi konforlu yapısı ve huzurlu yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Tirebolu İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Nazka İnşaat güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1, 4 artı 1 ve bahçe katı daire seçenekleri yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin arakat ile bahçe katı seçenekleri mevcuttur. Bununla birlikte binada ticari alanlar yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 arakat ve bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 156 metrekaredir. Bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik bahçe katı dairelerin kendilerine ait bahçe alanları yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Banyoların içerisinde ise duşakabin yer almaktadır. Ayrıca konutlarda feah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Nazka Kent Giresun konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Giresun’un Tirebolu İlçesi Körliman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik şehrin en güzel lokasyonunda yükselmektedir.

Nazka Kent Giresun projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 156 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 156 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (454) 411 38 48 veya 0 (533) 320 43 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version