Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Reserve Yalıkavak 24 yeni rezidansı satışta

Nef Reserve Yalıkavak projesi her odasında deniz manzarasına hakim yapısı ile bu yaz teslime hazır durumdadır. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 24 adet yeni rezidans daire yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Nef Reserve Yalıkavak özellikleri hakkında

Timur Gayrimenkul güvencesi ile yükselen projede 24 adet lüks yapıda rezidans daire yer almaktadır. Üstelik projede yeni satışa sunulan konutlar kesintisiz deniz manzarasına sahiptir. Söz konusu proje 460 metre sahil şeridi ile projeye özel koylara ve plajlara sahiptir. Açık yüzme havuzları, farklı lezzetler sunan restoranlar ile spor etkinlikleri yer almaktadır. Bunun yanı sıra çocuklar için Le Petit 100 atölyeleri ile mutluluk veren bir yaşam sunmaktadır.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yükselen ve her detayı incelikle tasarlanmış proje denize sıfır bir alanda konumlanmıştır. Ayrıca özel sahil, restoran ve kulüp evine sahip olan sınırlı sayıdaki rezidanslar bu yaz teslime hazır durumdadır. Söz konusu projede peşin ödeme indirimi ve kredi imkanı sağlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 9 633 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version