Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Ataşehir satışa çıkıyor

Nidapark Ataşehir projesi az katlı, yatay mimari anlayışı ile tasarlanmıştır. Projenin konumu İstanbul’un Ataşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tahincioğlu Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ön talep toplama sürecinde olan projede 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tahincioğlu Gayrimenkul firması güvencesi ile yükselen projede az katlı, yatay mimari tasarımı ile geliştirilen daireler bulunmaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede geniş bir sosyal faaliyet alanları yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş yolları, sauna, fitness merkezi ve restoran gibi pek çok alan bulunmaktadır. Binada asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Dairelerde ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Nidapark Ataşehir konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Dudullu ve Kayışdağı caddelerine oldukça yakın bir noktada yükselmektedir. Kozyatağı Metro İstasyonu’na yakın bir konumdadır. Ayrıca Carrefour Alışveriş Merkezi’ne yakın konumda yer almaktadır.

Nidapark Ataşehir projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Ancak proje ön talep toplama sürecinde olup fiyatları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde tüm detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 48 46 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version