Kategoriler
Proje Haberleri

Nil Hayat Bursa 0.99 konut kredi oranı ile satışta

Nil Hayat Bursa projesi ferah yaşam alanları ile satışları devam etmektedir. Projenin konumu Bursa’nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Birim Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birim Mimarlık İnşaat güvencesi ile yükselen projede 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekare olmaktadır. Söz konusu projede C30 beton ve radye temel uygulanmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel 1 adet kapalı otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgaz kombili yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüzeyi kaplamalı, yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde Çimstone tezgah, 1.5 paslanmaz evye ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Özel üretim, lake boyalı; mutfak dolapları, vestiyer, banyo dolabı, çamaşır ve giyinme dolabı mevcuttur. Bütün odalarda derzli modern seri parke uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca ıslak zeminlerde birinci sınıf fayans ve seramik uygulaması yapılmaktadır. Dairede 2 adet balkon mevcut olup ikisinde de yerden ısıtma sistemi uygulanmıştır.

Nil Hayat Bursa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Mustafakemalpaşa İlçesi Barış Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik yeni yapılan okullar bölgesine yakın konumdadır.

Nil Hayat Bursa projesinde 0.99 konut kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.325.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 634 79 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version