Kategoriler
Proje Haberleri

Nouvel Maltepe satışları devam ediyor

Nouvel Maltepe konut projesi site içerisinde ferah yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Öztürk İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 3 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Öztürk İnşaat güvencesi ile yükselen proje site içerisinde ferah ve konforlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Söz konusu sitede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor salonu, sauna, hamam, fitness salonu, buhar odası ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Nouvel Maltepe konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Yalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje nezih ve merkezi bir lokasyonda yükselmektedir. Sahile 200 metre mesafede yer almaktadır. Ayrıca Beşçeşmeler Meydan’a 200 metre ve Marmaray’a 100 metrelik bir mesafededir. Bununla birlikte minibüs ve otobüs durakları yakın konumda yer almaktadır.

Nouvel Maltepe fiyatları ne kadar?

Nouvel Maltepe projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Üstelik projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.250.000 TL ile 4.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 530 639 34 50 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version