Kategoriler
Proje Haberleri

Oba Lotus Garden satışları devam ediyor

Oba Lotus Garden projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İKY Group tarafından hayata geçirilmektedir. 2.822 metrekarelik arsa üzerinde 26 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.822 metrekarelik arsa üzerinde 26 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar seçenekleri mevcuttur. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 48 metrekare ile 67,5 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekare ile 210 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekare ile 280 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; jakuzi, fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme odası, duşlar ve soyunma odaları bulunmaktadır. Ayrıca masa tenisi, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, vitamin bar, oturma alanları ve barbekü alanları mevcuttur. Asansör, hidrofor, jeneratör ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca Lake boyalı mutfak dolapları ve siyah Star Galaxi renk granit mutfak tezgahı bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Üstelik seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Oba Lotus Garden konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Oba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa, havuz, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Alanya Hastaneye 1.500 metre, denize 2,5 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Alanya merkeze 5 kilometre, havaalanına 35 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Oba Lotus Garden projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.380.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 626 82 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version