Kategoriler
Proje Haberleri

Ödül Karat Kayseri satışları devam ediyor

Ödül Karat Kayseri  konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Kocasinan İlçesinde yükselen proje Ödül Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Ödül Karat Kayseri Projesinde Daire ve Site Özellikleri Neler?

Lansman fiyatlarıyla satışa sunulan proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Yakut Mahallesi üzerindeki arazi içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda proje, sağlıklı ev konsepti ile tasarlanmıştır. Bu proje kendi enerjisini kendisi üretmektedir. Bunların yanı sıra daire içlerinde ankastre set, ebeveyn banyosu, giyinme odası gibi imkanlar da bulunmaktadır.

Proje kapsamında dairelerin inşaatı devam etmekte olup ayrıca satışa da sunulmuştur. Daireler 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekaredir.

Kayseri konut projesinde daire fiyatları nedir?

Kayseri Kocasinan konut projesinde kapsamında satışları devam eden daireler firmadan özel fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

220 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 2 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, Kocasinan’ın Yakut Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje iş ve alışveriş merkezlerine, havaalanına, hastanelere, Adliye Sarayına yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 309 38 34 ve 0507 513 03 12 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version