Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Urla Kekliktepe satışları başladı

Mesa Urla Kekliktepe projesi modern mimari yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İzmir’in Urla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 68.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 68 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1, 6 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

68.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 68 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1, 6 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 müstakil villaların büyüklüğü 189 metrekaredir. 6 artı 1 villaların büyüklüğü 358 metrekare ile 367 metrekare arasında değişmektedir. 7 artı 1 villalar ise 406 metrekare büyüklüğe sahiptir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sitede 43.504 metrekarelik yeşil alan yer almaktadır. Ayrıca 604 metrekarelik kapalı alanda sosyal tesis bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra çamaşır odası bulunmaktadır. Konutların özel bahçe alanları ve ferah yapıda balkonları mevcuttur.

Mesa Urla Kekliktepe nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Urla İlçesi Yenice Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik proje doğası, sakin yapısı ve küçük bir tepede oluşu ile benzersiz bir manzaraya sahiptir. Konutlar Urla merkeze 5 dakika, Urla limana 8 dakika, Seferihisar’a ve Çeşme’ye 25 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Alaçatı’ya 30 dakika uzaklıkta olup şehir merkezine, Ovacık’a ve havalimanına 35 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Mesa Urla Kekliktepe fiyatları ne kadardır?

Mesa Urla Kekliktepe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 4 artı 1, 6 artı 1 ve 7 artı 1 konut tipindeki villalar 14 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 366 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version