Canlı Döviz Kurları

Ülkeler arası ödemelerde kullanılabilen para, çek ve poliçe gibi her türlü ödeme araçlarına döviz deniyor.  Türkiye’de yabancı para birimleri döviz olarak isimlendiriliyor. Diğer ülkelerin para birimlerinin Türkiye’de TL karşılığı ise döviz kuru olarak adlandırılıyor.

Serbest piyasa döviz kurları, farklı nedenlerden dolayı anlık olarak kur farklılıkları gösterebiliyor. Ülkelerin ekonomik durumlarında olan değişiklikler, alım ve satım rakamlarında olan ciddi değişiklikler, güncel döviz kurları üzerinde farklılıklara neden olmaktadır. Genel olarak bakıldığında döviz fiyatları neden düşer, neden yükselir, bunun farklı cevapları bulunuyor.

Bu sayfada canlı döviz kurları verileri ile birçok ülkenin serbest piyasadaki kur detaylarına ulaşabileceksiniz. Ayrıca yabancı paralar alış fiyatları, satış fiyatları hakkında da bilgi sahibi olabileceksiniz.

Almış olduğunuz dövizleri TL’ye çevirmek istiyorsanız canlı döviz kurları sayfasından hangi fiyattan dövizinizi bozduracağınızı öğrenebilirsiniz.

Tüm piyasalara ait en güncel ve anlık döviz kurları, canlı dolar kuru, canlı euro kuru, canlı sterlin kuru bilgilerini Tasinmazhaber.Com sitemizden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Canlı Altın fiyatları için tıklayınız..