Kategoriler
Emlak Magazin Proje Haberleri

Oktay Kaynarca The BO Viera projesini inceledi

Söz konusu villa proje Besa Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Muğla İli, Bodrum İlçesi, Küçükbük’te yer almaktadır. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca The BO Viera projesini inceledi ve oyuncu projeye tam not verdi.

Ünlü oyuncu ve sunucu Oktay Kaynarca, Besa Grup tarafından Bodrum’da hayata geçirilen villa projesini gezmiştir. Oyuncu projeyi gezerken ayrıca incelemelerde de bulunmuştur. Villa projesini ünlü oyuncu Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci tarafından gezdirilmiştir.

Oktay Kaynarca The BO Viera projesinde daire beğendi

Bodrum’da yer alan villa projesi hakkında ünlü oyuncu açıklamalarda bulunmuştur. Sunucu ve oyuncu Oktay Kaynarca, projeyi çok beğendiğini belirmiştir. Ayrıca Kaynarca, bu projenin Bodrum’a değer katacağını da belirtmiştir. Kaynarca ayrıca projeden de bir konut beğenmiştir.

 

Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci Bodrum villa projesi hakkında bilgi verdi. Bezci, projede lükse dair her şeyin düşünüldüğünü belirtmiştir. Ayrıca Bezci  projenin 150 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edildiğini belirtmiştir. Villa projesi toplam 310 adet villa ve rezidans konutlardan meydana gelmektedir.

Projede lüksün sınırı yok

Konut projesi içerisinde Hilton Grup’un üst segment markası Curio’nun 85 odalı otelini yer almaktadır. The BO Viera projesinde yer alan dairelerin hiçbirinin manzarası kapanmayacak şekilde tasarlanmıştır. Projede içerisinde konutların dışında ayrıca restoran, süpermarket, deniz taksi, sahil, yerden ısıtma gibi imkanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra konut sahipleri projede yer alan kreş ve temizlik gibi tüm hizmetlerden de yararlanabileceklerdir. Lüksün sınırının olmadığı proje, dünya zenginleri tarafından büyük ilgi görmektedir.

The Bo Viera Bodrum projesi ile ilgili detaylı bilgi için  0252 313 62 62 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version