Kategoriler
Proje Haberleri

Remley Sapanca fiyat listesi

Remley Sapanca projesi  Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Rüstempaşa Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Remley Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca projede lansmana özel fırsatlar sunulmaktadır. Projede villa tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Ödeme planı nasıl, teslim tarihi ne zaman? Ayrıca Remley Sapanca fiyat listesi hakkında detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Sapanca villa projesi 100 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 100 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde ise toplam 145 adet havuzlu villa yer almaktadır. 145 adet villa ise 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca proje 100 bin metrekarelik geniş arazi üzerinde villaların dışında 4000 metrekarelik sosyal tesis yer almaktadır. Bu özel proje, modern çizgilerle tasarlanan villalarıyla dikkat çekmektedir.

Her biri özenle donatılmış olan villalar, estetik ve konforu mükemmel bir dengeyle sunmaktadır. Ayrıca proje, özel konsept orman evleri ve dairelerle de zengin bir yaşam seçeneği sunmaktadır.

Özellikler ve Ayrıcalıklar Neler?

Sapanca villa projesinde otopark, özel havuzlu villalar, 4.000 m2’lik sosyal tesis alanı yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde açık ve kapalı havuz, sauna, fitness merkezi, göl manzaralı restoran ve kafe, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları yer almaktadır.

Villa projesinde peyzaj düzenlemesi, her evin kendine özel bahçe alanı, jeneratör ve su deposu yer almaktadır. Ayrıca projede güvenlik, limitsiz manzara ve 2 kat yüksekliğinde ferah tavanlı salonlar yer almaktadır.

Remley Sapanca Fiyatları ve Ödeme Planı

Projedeki villa ve dairelerin fiyatları, ödeme planları, tercih edilen villa tipine ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

195 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları 16 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 298 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villaların fiyatları ise 28 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca villa projesinde lansmana özel fırsatlar da yer almaktadır. Bu konuda detaylı bilgi almak ve ödeme planları hakkında bilgi sahibi olmak için Remley Grup ile iletişime geçebilirsiniz.

Proje nerede yer alıyor?

Remley Sapanca projesi, İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi’nin birleşiminde, Sapanca Gölü’nün hemen yanında yer almaktadır. İstanbul’a yakınlığıyla dikkat çeken bu özel konum, yaşamı keyifli kılmaktadır. Ayrıca proje, Sapanca Gölü’ne sadece 5 dakika mesafede olup, İstanbul’a 1 saatlik bir mesafededir. Projenin teslim tarihi ise  2026 yılı Haziran ayı olarak planlanmaktadır.

Remley Sapanca fiyat listesi hakkında daha fazla bilgi almak ve lansman fırsatlarından yararlanmak için 444 7659 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Remley Sapanca reklam filmi

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version