Kategoriler
Proje Haberleri

Remley Sapanca lansman fırsatlarıyla satışta

Villa projesi Remley Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca proje Sapanca’nın muhteşem doğasıyla bütünleşen ve göz kamaştıran konut projesidir. Remley Sapanca projesi hakkında detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Detayları Neler?

Remley Sapanca projesi, 145 adet villa ile göz alıcı bir yaşam sunmaktadır. Projede villaların farklı tiplerdeki 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerine yer verilmektedir. Ayrıca proje 100 bin metrekarelik geniş arazi üzerine inşa edilmektedir. Bu özel proje, modern çizgilerle tasarlanan villalarıyla dikkat çekmektedir.

Her biri özenle donatılmış olan villalar, estetik ve konforu mükemmel bir dengeyle sunmaktadır. Ayrıca proje, özel konsept orman evleri ve dairelerle de zengin bir yaşam seçeneği sunmaktadır.

Özellikler ve Ayrıcalıklar Neler?

Sapanca villa projesinde otopark, özel havuzlu villalar, 4.000 m2’lik sosyal tesis alanı yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde açık ve kapalı havuz, sauna, fitness merkezi, göl manzaralı restoran ve kafe, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları yer almaktadır.

Villa projesinde peyzaj düzenlemesi, her evin kendine özel bahçe alanı, jeneratör ve su deposu yer almaktadır. Ayrıca projede güvenlik, limitsiz manzara ve 2 kat yüksekliğinde ferah tavanlı salonlar yer almaktadır.

Remley Sapanca Fiyatları ve Ödeme Planı

Projedeki villa ve dairelerin fiyatları, ödeme planları, tercih edilen villa tipine ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

195 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları 16 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 298 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villaların fiyatları ise 28 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Detaylı bilgi almak ve ödeme planları hakkında bilgi sahibi olmak için Remley Grup ile iletişime geçebilirsiniz.

Proje Nerede Yer Almaktadır?

Remley Sapanca projesi, İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi’nin birleşiminde, Sapanca Gölü’nün hemen yanında yer almaktadır. İstanbul’a yakınlığıyla dikkat çeken bu özel konum, yaşamı keyifli kılmaktadır. Ayrıca proje, Sapanca Gölü’ne sadece 5 dakika mesafede olup, İstanbul’a 1 saatlik bir mesafededir. Projenin tamamlanması ve teslim tarihi Haziran 2026 olarak planlanmaktadır.

Remley Sapanca projesi hakkında daha fazla bilgi almak ve lansman fırsatlarından yararlanmak için 444 7659 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version