Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ondörtüç Pendik projesinde hemen tapu hemen teslim

Tapusu ve iskan belgelerinin hazır olduğu Ondörtüç Pendik projesi, hayata geçirildi. Dairelerinin hemen teslim edildiği projenin yüklenici firması, İnsay Yapı oldu. Metroya, hastanelere, havalimanına ve deniz ulaşımına kısa mesafelerde bulunan proje, onar katlı iki blokla inşa edildi.

Yapılarının yatay mimariye sahip olduğu proje, 9 dönümlük arsa alanına kurulu durumda. Renkli bitkiler, peyzaj alanlarında yer alırken içerisinde mağazaların da bulunduğu projede, küçük basketbol sahası, çocuk oyun alanı ve açık alanda yüzme havuzu kurulu durumda.

Ondörtüç Pendik projesinde klimalı daireler

Projedeki daire salonlarında klimaya ver veriliyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’na konumlandırılan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri net 40 metrekare büyüklüğü ile 46 metrekare büyüklüğü arasındaki üç farklı tipte sunuluyor.

Ebeveyn yatak odasını ve bazılarında ise ebeveyn banyosunu da içine alan iki odalı ve bir salonlu daire tipleri net 65 metrekare büyüklüğü ile net 73 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle sunuluyor. İki odaya ve bir salona sahip olan dairelerin bazı tiplerinde teras alanı da yer alıyor.

İş yerlerine, sanayiye, şehrin çıkışına ve toplu taşıma duraklarına yakın mesafelerde buunan projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri ise net 93.44 metrekare büyüklüğü ile net 96.22 metrekare büyüklüğü arasında üç ayrı seçenekle satışa sunuluyor. Bu daire tiplerinin ikisinde ikişer adet balkon bulunuyor.

Proje nerelere yakın?

Pendik metro istasyonuna komşu olan Ondörtüç Pendik projesi, Marmara Üniversitesi Hastanesine üç dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Kartal Adalet Sarayı’na 25 dakikada ulaşım imkânı sağlayan proje, Marmara feribotuna arabayla 15 dakika sürebiliyor.

Proje alanından Sabiha Gökçen Havalimanı’na da 15 dakikada ulaşılabiliyor.

Ondörtüç Pendik Satış Ofisi nerede?

Ondörtüç Pendik Satış Ofisi Adresi: Esenler Mahallesi, Yaşar Doğu Caddesi, No:51, Pendik/İstanbul

Telefon: 0216 314 14 14

WhatsApp hattı: 0531 546 00 48

Elektronik posta adresi: info@ondortuc.com.tr

Taşınmaz Haber

 

Exit mobile version