Kategoriler
Proje Haberleri

Online Cadde Çekmeköy Evleri hayata geçiriliyor

Online Cadde Çekmeköy Evleri konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Çekmeköy İlçesinde yükselen proje Çekmeköy İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi lansman aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Online Cadde Çekmeköy Evleri özellikleri neler?

Site içerisinde bulunan proje, Çekmeköy İlçesi Nişantepe Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip seçeneği sunulmaktadır. Bu konutlar arasında ayrıca villa seçeneklerine de yer verilmiştir. Aynı zamanda Online Cadde Çekmeköy Evleri kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir.

Proje, 4 etaptan meydana gelmektedir. Ayrıca proje toplam 7 blok, 144 daire, 15 villa ve 45 ticari birimden meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 65 metrekare ile 155 metrekare arasında tasarlanmıştır.

Online Cadde Çekmeköy Evleri nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul, Çekmeköy, Nişantepe Mahallesi’nde yükselmektedir. Aynı zamanda proje konumu itibariyle üniversiteye, havaalanına, anayollara ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

Daire fiyatları daire tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

65 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 945 bin TL,

80 metrekare brüt alana sahip teraslı 1+1 daireler 1 milyon 200 bin TL,

100 metrekare brüt alana sahip bahçeli 1+1 daireler 1 milyon 240 bin TL,

95 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 1 milyon 425 bin TL,,

125 metrekare brüt alana sahip bahçeli 2+1 daireler 1 milyon 665 bin TL,

155 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 2 milyon 325 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 173 10 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version