Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Gülistan Hendek satışları devam ediyor

Şehr-i Gülistan Hendek projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Albayraklar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 124 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her iki blokta da bodrum kat otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde oturma alanları bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor ve rampa girişi mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm kapı, pencere ve mutfak dolapları yapılmıştır. Ayrıca baştan sona seramik zemin kaplaması yapılmaktadır.

Şehr-i Gülistan Hendek konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Hendek İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Muhitinde market, park ve sağlık ocağı gibi birçok alan mevcuttur. D-100 Anayoluna 300 metre, Cumhuriyet İlkokuluna ve MNG Kargoya 450 metre uzaklıktadır. Dolmuş hattına 650 metre, Sosyal Güvenlik Merkezine 750 metre ve Hendek Acil Servise ise 960 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Şehr-i Gülistan Hendek fiyatları ne kadardır?

Şehr-i Gülistan Hendek projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Farklı büyüklük ve tipdeki daireleri ile her bütçeye ve ihtiyaca uygun yapıdadır. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 124 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 600 10 77 veya 0 (530) 762 11 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version