Kategoriler
Proje Haberleri

Ozan Beytepe satışları devam ediyor

Ozan Beytepe projesi, Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Beytepe Mahallesi’nde inşa edilen bir konut projesidir. Ozan Yapı tarafından hayata geçirilen proje, 6.076 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılmıştır. Satılık konut fiyatları ne kadar, ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Ankara konut projesi 18 bin 406 metrekare inşaat ve 4.000 metrekare peyzaj alanına sahiptir. Konut projesi, 2 bodrum kat ve zemin üzerinde yükselen 13 katlı tek blokta bulunan balkonlu 191 adet daireden oluşmaktadır. Projedeki daireler 1+1 tipinde brüt 82, net 42 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Ozan Beytepe projesi, Ankara’nın en değerli ve nezih semtlerinden Beytepe’nin en güzel bölgesinde yer almaktadır. Proje, şehrin içinde ama şehrin stresinden uzak bir konumda yer almaktadır. Projenin yakın çevresinde eğitim kurumları, alışveriş ve yaşam merkezleri, hastaneler gibi ihtiyaç duyulabilecek tüm olanaklar mevcuttur.

Ozan Beytepe projesi, şık mimarisi, özenle tasarlanmış daireleri ve modern peyzajı ile şehrin içinde ama şehrin stresinden uzak prestijli bir yaşama davet etmektedir. Proje, modern ve konforlu bir yaşam sunan tüm özellikleri bir arada sunmaktadır.

Ozan Beytepe fiyatları ne kadar?

Konut projesinin fiyatları, konut tipine ve büyüklüğüne göre değişkenlik göstermektedir. Ayrıca konutun bulunduğu kata ve cepheye göre fiyatlar değişiklik göstermektedir.

Brüt 82, net ise 42 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon TL’den başlamaktadır. Ayrıca projede yüzde 50 peşin ve yüzde 50’si 6 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatıyla ödeme imkanı sunulmaktadır.

Kişiye özel ödeme planlarının bulunduğu proje Beytepe Mahallesi, 5399. Sokak, No:1A Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır.

Beytepe konut projesinin teslim tarihi 2023 yılı olarak belirlenmiştir. Ayrıca projenin satışları devam etmektedir.

Ozan Beytepe özellikleri şu şekildedir:

6 bin 076 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir.
18 bin 406 metrekare inşaat ve 4.000 metrekare peyzaj alanına sahiptir.
2 bodrum kat ve zemin üzerinde yükselen 13 katlı tek bloktan oluşmaktadır.

Daireler 1+1 tipinde brüt 82, net 42 metrekare büyüklüğe sahiptir.
Ankara ili, Çankaya İlçesi, Beytepe Mahallesi’nde yer alıyor.
Projenin yakın çevresinde eğitim kurumları, alışveriş ve yaşam merkezleri, hastaneler gibi ihtiyaç duyulabilecek tüm olanaklar mevcuttur.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0312 911 06 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version