Kategoriler
Proje Haberleri

Özel fırsatlarla Acropol Saklı Vadi satışta

Acropol Saklı Vadi konut projesi eşsiz doğa ve deniz manzarası, konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Bodrum İlçesinde yükselen proje Grup Aura firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Bodrum İlçesi, Konacık Mahallesi üzerindeki 5.150 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 4+1 tip, dubleks müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Acropol Saklı Vadi projesinde yer alan 10 adet villanın Aralık 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje kapsamında yer alan villaların 400 metrekare ile 850 metrekare arasında değişen arsa payları mevcuttur. Villaların büyüklükleri net 160 metrekare olup ilave olarak 30/35 metrekarelik müştemilat daire de bulunmaktadır.

Villalar Amerikan mutfak, teras, kiler, ebeveyn banyosu, klima, vestiyer, gömme dolap gibi donatılara sahiptir. Villalarda bütün yıllar rahatlıkla oturmanız için merkezi VRF sistemi bulunmaktadır. Ayrıca her villanın otopark alanı, müstakil bahçesi ve özel yüzme havuzu mevcuttur. Saklı Vadi içerisinde yeşilliklerle çevrili geniş yaşam alanlarınız sizlere doğayla iç içe bir yaşam sunmaktadır.

Acropol Saklı Vadi konumu ve fiyatları hakkında

Acropol Saklı Vadi konut projesi, Bodrum merkeze 3 dakikalık mesafede yer alan Konacık Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca AVM, market, park, cami, okul, toplu ulaşım noktalarına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Bu villaların fiyatları havuzun önde ve arkasında olması, bahçe büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca arazi konumuna göre de fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 240 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villaların fiyatları 6 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda villaların 3.Etap olarak projeden satışları başlamıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 319 50 88 ve 0533 151 92 73 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version