Kategoriler
Proje Haberleri

Özkaya Konakları Torbalı lansman fiyatlarıyla satışta

Özkaya Konakları Torbalı lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Torbalı İlçesi’nde yer almaktadır. Site içersinde 4’er katlı 4 bloktan oluşan toplam 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 adet 1 artı 1, 16 adet 2 artı 1 ve 24 adet 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içersinde 4’er katlı 4 bloktan oluşan toplam 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 adet 1 artı 1, 16 adet 2 artı 1 ve 24 adet 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. 10 kişilik asansör yer almaktadır.  Ayrıca sıcak ve soğuk geçirmeyen çift yalıtımlı duvarlar ve ses izolasyonlu çift tavan yapılmıştır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Ayrıca ahşap zeminler laminant parke ve ıslak zeminler granittir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. İç kapılar ise Amerikan lake kapılardan oluşmaktadır. Elektrikli panjur sistemi bulunmaktadır. Işıklandırma olarak spot ve led aydınlatmalar kullanılmıştır.

Özkaya Konakları Torbalı konumu hakkında

Proje, İzmir’in Torbalı İlçesi Torbalı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Devlet Hastanesi, adliye, Metroopolis Bulvarı, Kipa ve Torbalı İzban’a yürüme mesafesindedir. Üniversite, lise, ilköğretim, alışveriş merkezi ve Eshot duraklarına yakın konumdadır.

Özkaya Konakları Torbalı fiyatları ne kadardır?

Özkaya Konakları Torbalı projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik konutlar krediyi uygundur. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 860.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (507) 260 24 84 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version