Kategoriler
Projeler

Park Joven Kırkbir

Park Joven Kırkbir projesi Ankara’nın Çankaya ilçesinde yer almaktadır. Genç Marina Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin yanı sıra ofislere de yer verilmektedir. 2022 yılının son çeyreğinde anahtar teslimi edilmesi beklenen proje ile ilgili detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Projenin konumu ve dairelerin genel özellikleri

Park Joven Kırkbir Konutları projesi, Ankara Çankaya Beytepe mahallesinde yer almaktadır. Şehir merkezine yakın konumdan dolayı ulaşım kolaydır. Toplu taşıma ve özel araç ile kısa sürede şehrin önemli merkezlerine ulaşmak mümkündür. Toplam 2.892 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 161 ünite yer almaktadır. Projede yer alan ofisler büyük ve küçük olmak üzere iki şekilde hazır bulunmaktadır. Küçük ofislerin kullanım alanı 73 metrekare, büyük ofislerin ise 138 metrekare olarak belirtilmiştir. Hazırlanan daireler ise 1+1 ve 2+1 şeklindedir. Bu dairelerden 1+1 olanların toplam kullanım alanı 73 metrekaredir. Tasarlanan 2+1 daireler ise dört tip olarak hazır bulunmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri tiplerine göre 104 metrekareden 138 metrekareye kadar artmaktadır. Dairelerin yapı düzenleri ve mimari özellikleri tam olarak belirtilmemiştir.

Dairelerde merkezi ısıtma sistemi ve asansör ile iniş çıkış sistemi bulunmaktadır. İnşaatı devam eden projede satışların başlaması ile birlikte daha fazla detay verilmesi beklenmektedir. Yapımcı firmanın bir diğer projesi olan Park Joven Bilkent dairelerine benzer daireler planlanmaktadır.

Projede yer alan sosyal donatılar

Park Joven Kırkbir Evleri projesi uzun süren geliştirme çalışmalarından sonra inşa edilmiştir. Proje kapsamında farklı lezzetleri kapsayan kafe ve restoranlar yer almaktadır. Yeme-içme yerlerine ek olarak spor aktiviteleri için özel alanlar ve yüzme havuzu da projede bulunmaktadır. Günün yorgunluğunu atmak içinse gölgelik dinlenme alanları planlanmaktadır. Hem yaşam alanı hem çalışma olarak gereken tüm ihtiyaçları karşılayacak düzeydedir. Projede ayrıca çocuklar için de özel oyun alanları, parklar planlanmaktadır.

Daire ve ofislerin fiyatları hakkında firma bir bilgi vermemektedir. Daha fazla bilgi almak için 0312 266 20 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bu numaradan projedeki diğer detayları ve fiyatları öğrenebilirsiniz. Satışlarına 2022 Kasım ayında başlanması planlanan projede fiyat bilgisi paylaşıldığında sitemizde yer vereceğiz. Firma ile iletişim kurmak için web sitelerinden form doldurabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version