Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Frezya satışları başladı

Villa Frezya projesi bağımsız müstakil bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Canpolat İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan müstakil villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Canpolat İnşaat güvencesi ile yükselen proje toplam 2.130 metrekare arsa içinde inşa edilmektedir. Site içerisinde bağımsız müstakil 5 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır.  Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel 2 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villanın kendine özel 20 ile 24 metrekare arasında değişen açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca villaların 200 ile 250 metrekare arasında değişen bahçe alanları bulunmaktadır.

Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villalarda mutfaktan çıkılan, 13 metrekare ve isteğe göre genişletilebilen kış bahçesi bulunmaktadır. Bununla birlikte 14 metrekare büyüklüğe sahip salondan çıkılabilen açık teras yer almaktadır. Kiler alanını da içerisinde barındıran lake özellikli mutfak yer almaktadır. L şeklinde 90 cm asansörlü modern şömine yer almaktadır. Tüm odalarda gizli led ve havuz sistemi uygulanmaktadır. Üstelik 3 banyo , banyo için ankastre duş takımları, giyinme odası, çamaşır ve ütü odası gibi birçok özelliğe sahiptir.

Villa Frezya konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Damlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yerleşik hayatın olduğu merkezi bir konumda yer almaktadır. Villaların tamamının 15 metre yola açılan cephesi bulunmaktadır. Üstelik konutlar orman ve deniz manzarasına sahiptir. Sahile 1.200 metre uzaklıkta yer almaktadır. Bunun yanı sıra eğitim kurumları yakın mesafe yer almaktadır.

Villa Frezya fiyatları ne kadardır?

Villa Frezya projesinde villaların tapusu hazır olup banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 4 artı 1 villaların fiyatı arsa ve havuz büyüklüğüne göre 5.000.000 TL ile 5.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (553) 317 02 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version