Kategoriler
Proje Haberleri

Park Residence Evleri satışları devam ediyor

Park Residence Evleri konforlu yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Yavuz Deniz İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje 19.980 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca 12 blok 168 daire ve 7 kattan oluşmaktadır. Daire tipi olarak 2 artı 1 ve 3 artı 1 standart konutlar ile 6 artı 1 ve 7 artı 1 dubleks konutlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Herkes için farklı zevkte ve ihtiyaca hitap eden konforlu daire planları bulunmaktadır. Ayrıca çocukları olan aileler için kaliteli zaman geçirilebilecek geniş yaşam alanları bulunmaktadır. Projenin dış özelliklerine bakacak olursak; ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Bunun yanı sıra oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. İç özellikleri ise; 2 adet banyosu olup duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Amerikan kapı, çelik kapı, ankastre mutfak, spot aydınlatma ve vestiyer mevcuttur.

Park Residence Evleri konumu hakkında

Park Residence Evleri doğa, havuz, park & yeşil manzaralıdır. Söz konusu proje Bursa’nın Nilüfer İlçesi Kızılcıklı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Civarda alışveriş merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra eğlence merkezi, spor salonu ve park gibi sosyal alanlar yakın çevrede bulunmaktadır. Hastane, sağlık ocağı ve eczane yakın konumdadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye kısa mesafede olup minibüs ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Park Residence Evleri fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projede bulunan konutların fiyatları daire tipi ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 standart daireler ile 6 artı1 ve 7 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır.

Projede bulunan büyüklüğü brüt 137 metrekare olan 3 artı1 dairenin fiyatı 669.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 253 23 79 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version