Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Paşabahçe Konakları anahtar teslimlerini Haziran 2022’de başlatıyor

Paşabahçe Konakları, İŞTİRAK AŞ imzası ile Düzce’nin Merkez’ine geliyor. 16 bin metrekarelik arsa üzerinde hayat bulacak olan yapılar, toplamda 9 blokta 144 daireden oluşmaktadır. 48 ay sıfır faizle vade imkanının sunulduğu projede teslim süreci Haziran 2022’de başlayacak.

Paşabahçe Konakları proje özellikleri

Düzce’nin Merkez’ine konumlandırılan konut projesi, İŞTİRAK AŞ imzası ile “Paşabahçe Konakları” ismini aldı. 16 metrekarelik arsa alanına sahip olan firma, toplamda 9 blok üzerinden 144 daireyi hayata geçiriyor. Daire tiplerinin tamamı 4 oda 1 salon olup, boyutların brüt 200, net ise 173 metrekare olacağı açıklandı. Yeni yaşam bölgesinin konumu bakımından nezih bir ortam sağladığına dikkat çekilirken, çağdaş mimarinin kullanıldığı yapılarda göz zevki artıyor.

Projede sosyal donatılar

Paşabahçe Konakları, çocuk oyun alanları, futbol sahası, yürüyüş parkuru ve süs havuzu ile gönülleri fethetmektedir. Bölgedeki diğer projelerden onu ayıran göl/gölet teması, peyzaj alanlarının kamelyalarla bütünleşmesiyle dikkati odağına çekiyor. Güvenlik personellerince can ve mal güvenliğinin sağlandığı yeni yaşam alanı aynı zamanda kameralı güvenlik sistemleriyle destek görmektedir. Açık otopark ile araç park etme sorununun yaşanmadığı projede, bina içlerine asansör kullanıldı. Az katlı mimarisi ve konumuyla ilgiyi yükselten konutların iç özelliğinde ise alıcıları ebeveyn banyosu, balkon ve depo/kiler beklemektedir. Yeşil alanların çokluğuyla Düzce’nin Merkezi’ne getirilen doğa atmosferi, spor alanlarıyla geliştirilmiştir.

Projede daire fiyatları

Paşabahçe Konakları, konumu bakımından en nezih komşulara sahip olmanızı sağlar. Yüksek güvenlikli konutlarda yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum gösterilmiştir. Körpeşler Mahallesi’nde yer almakta olan 9 bloklu, çağdaş mimariye sahip bu yapılar; minimum 600 bin TL’den fiyat açılışını yapmaktadır. Alıcı tercihlerine göre yükselen fiyat seçenekleri 630 bin TL’yi buluyor. Projede ödeme yöntemlerini 48 ay sıfır faizle vade imkânı olarak duyuran İŞTİRAK AŞ; bloklar arasındaki mahremiyete saygı gösterdi. Dip dibe yaşamaktan bıkanları adrese çağıran firmadan ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın.

Detaylı bilgi için:

Körpeşler Mah. 1431.Sokak Düzce/Merkez

0380 5260999 / iletisim@istirak.com.tr

Exit mobile version