Kategoriler
Proje Haberleri

Pera Pamuk Nazilli lüks daireleri satışa sunuldu

Aydın İli, Nazilli İlçesi, Zafer Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Pamuk İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulmuş olup, projenin detayları henüz belli değildir. Pera Pamuk Nazilli çok yakında hayata geçirilecektir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Aydın konut projesi Zafer Mahallesinde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje 2 ayrı konut bloğundan meydana gelmekte olup, lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, geniş peyzaj alanları gibi daha pek çok donanım yer almaktadır.

Pera Pamuk Nazilli konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projenin detayları henüz belirlenmemiştir. Ancak konut projesinin orman manzarasına sahip olan daireler, açık yüzme havuzuna ve daha pek çok sosyal donatıya sahip olması planlanmaktadır. Proje tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 175 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip olarak tasarlanmıştır.

Pera Pamuk Nazilli fiyatları ne kadar?

Nazilli’de yükselecek olan projede daireler özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Projenin henüz detayları belli olmamakla birlikte önümüzdeki günlerde inşasına başlanması beklenmektedir. Bu kapsamda satışları devam;

175 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Pera Pamuk Nazilli nerede yer alıyor?

Nazilli konut projesi Nazilli’de Zafer Mahallesi’nde konumlandırılacaktır. Ayrıca konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0256 315 69 13 ve 0555 804 32 22 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version