Kategoriler
Proje Haberleri

Yeni Yaşam Evleri Aksaray Aralık’ta teslim edilecek

Yeni Yaşam Evleri Aksaray konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Aksaray’ın Merkezinde yükselen konut projesi Pusula İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Konut projesinin inşası tamamlanmakta olup daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Aksaray Merkez, Tacin Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Yeni Yaşam Evleri Aksaray modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler ankastre seti, kiler, vestiyer ve daha pek çok özelliklere sahiptir.

Site içerisi geniş bahçeye ve otopark alanlarına sahiptir. Aksaray Merkez konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler 135 metrekare ile 155 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir.. Projenin 30 Aralık 2021 tarihinde bitirilmesi planlanmaktadır.

Yeni Yaşam Evleri Aksaray konumu ve fiyatları hakkında

Yeni Yaşam Evleri Aksaray konut projesi, Aksaray Merkez, Tacin Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

135 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 425 bin TL,

Brüt 155 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 520 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Aralık 2021’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 038 212 69 68 ve 0532 507 99 16 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version