Kategoriler
Proje Haberleri

Polen Evleri Ordu satışları başladı

Polen Evleri Ordu projesi ferah yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Garipler Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 12 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin brüt 100 ile 115 metrekare büyüklüğe sahip seçenekleri bulunmaktadır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda çocuk oyun parkı ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Konutlarda 2 adet banyo mevcuttur. Ayrıca parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Bunun yanı sıra ferah balkonlar yer almaktadır.

Polen Evleri Ordu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup denize yürüme mesafesinde yer almaktadır. Muhitinde market, park, üniversite, sağlık ocağı ve eczane gibi birçok alan mevcuttur.
Polen Evleri Ordu projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 100 ile 115 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 595.000 TL ile 695.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 234 14 65 veya 0 (541) 591 21 20 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version