Kategoriler
Proje Haberleri

Pozitif Evler Mudanya satışları başladı

Pozitif Evler Mudanya projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nilüfer Proje Tasarım tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 587 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise brüt 510 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için  kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Engelliye uygun rampa girişi mevcuttur. Projenin dış cephesi tamamlanmıştır. Alüminyum pencere doğramaları takılı ve iç mekanlarda gerekli altyapı hazır durumdadır. Ayrıca müstakil havuzun kaba altyapısı hazır durumdadır. Bunun yanı sıra çevre düzenlemesi ve peyzajı yapılı olarak teslim edilecektir. İç mekan tasarımı alıcı tarafından yapılacak olması nedeniyle tasarımı yapılmamış durumdadır.

Pozitif Evler Mudanya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Mürsel Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu villalar doğa manzarasına sahiptir.
Pozitif Evler Mudanya projesinde brüt 587 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 17.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Mart 2022 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 330 85 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version