Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Park 2 Bağlıca satışları devam ediyor

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Bağlıca Mahallesi’nde Royal Park 2 Bağlıca projesi hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje Özşeker İnşaat firması tarafında hayata geçirilmektedir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarmaktadır. Söz konusu olan projedeki konutların 2021 yılı Eylül ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Bahsi geçen konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Projede yer alan konut blokları 12 katlı olacak şekilde inşa edilmektedir. Royal Park 2 projesi bünyesinde toplam 46 adet daire yer almaktadır. 46 adet daire dışında ayrıca proje içerisinde 20 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Bağlıca konut projesi 12 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi Etimesgut, Bağlıca Mahallesi’nde yer almkatadır. Royal Park 2 projesi konum olarak ilgi gören bir lokasyonda yer almaktadır.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Royal Park 2 projesinde yer alan daireler 4+1 tip olarak inşa edilmiştir. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de tek bir plandan oluşuyor. Projede yer alan daireler brüt 225 ve 230 metrekare, net ise 195 ve 185 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Royal Park 2 Bağlıca fiyatları ne kadar?

Projede yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir. Royal Park 2 Bağlıca projesindeki brüt 225 metrekare 4+1 konutların fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlıyor. Ayrıca brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daire fiyatları ise 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version