Kategoriler
Proje Haberleri

Şafak Residence Esenyurt hemen tapu, hemen teslim

Şafak Residence Esenyurt projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şafak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 109 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 112 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; 2 adet açık ve kapalı yüzme havuzu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, hamam, sauna, buhar odası ve spor salonu bulunmaktadır. Asansör, kapıcı dairesi, hırsız alarmı, yangın alarmı ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulanması yapılmaktadır.

Şafak Residence Esenyurt konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Şafak Residence Esenyurt projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 109  metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 642.000 TL ile 765.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 561 70 85 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version