Kategoriler
Proje Haberleri

Şar Platinum Rize satışları devam ediyor

Şar Platinum Rize projesi eşsiz deniz manzarasına sahip daireleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Rize’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blokta 33 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şar İnşaat tarafından geliştirilen projede tek blok ve 33 adet daire yer almaktadır. Binanın her katında 3 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kamelyalar, dinlenme alanları, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

10-16 kişilik 2 adet asansör, jeneratör, hidrofor, su deposu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde lake mutfak dolapları ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Klima tesisatı alt yapısı yer almaktadır. Üstelik antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Şar Platinum Rize konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Rize’nin Merkez İlçesi İslampaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar eşsiz deniz manzarasına sahiptir.

Şar Platinum Rize projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.100.000 TL ile 5.100.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (464) 212 25 84 veya 0 (545) 440 08 73 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version