Kategoriler
Proje Haberleri

Sarılar Horizon Life satışları devam ediyor

Sarılar Horizon Life projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sarılar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 86 adet daire ve 10 adet müstakil konut bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 86 adet daire ve 10 adet müstakil konut bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 53 metrekaredir. 2 artı 1 tek katlı müstakil konutların büyüklüğü 56 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 73 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; 250 metrekarelik sonsuzluk havuzu, pool bar ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır.

Sarılar Horizon Life konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Didim İlçesi Akbük Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar Akbük Koyunu tamamen gören panoramik deniz manzarasına sahiptir. Denize 800 metrelik yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Bodrum Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 1 saat uzaklıktadır. Ayrıca bölgenin gözde tatil destinasyonlarının ve turistik tarihi alanların tam ortasında yer almaktadır.

Sarılar Horizon Life fiyatları ne kadardır?

Sarılar Horizon Life projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 73 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 811 15 33 veya 0 (530) 551 57 09 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version