Kategoriler
Proje Haberleri

Saygın Aqua Life Villas kampanyalı satışları başladı

Saygın Aqua Life Villas lansman öncesi kampanyalar ve lansmana özel fiyat avantajları ile satışa sunulmuştur. Bu proje Saygın Yapı Group tarafından hayata geçirilmiştir. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks villa Aydın, Didim ilçesinde yer almaktadır. Genişliği ve ferahlığı ile dikkat çeken bu villa, sizler için konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Bu proje size otel standartlarında lüks ve prestijli bir hayat sunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu  ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Lüks yapıdaki projede bulunan 3 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 150 metrekare  ve net olarak ise 135 metrekaredir. Projede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Otopark, ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve su deposu bulunmaktadır. Mega yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor salonu gibi sosyal alanlar mevcuttur. Projenin iç özelliklerinde akıllı ev sistemi bulunmaktadır. ADSL, hırsız alarmı, yangın alarmı, görüntülü diafon, yüz tanıma & parmak izi ve çelik kapı bulunmaktadır. Amerikan kapı, Amerikan mutfak ve Hilton banyoya sahiptir. Ayrıca duşa kabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır.

Saygın Aqua Life Villas Konumu Hakkında

Lüks görünümüyle dikkat çeken proje, Aydın’ın Didim ilçesi Efeler mahallesinde yer almaktadır. Projede yer alan villalar doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Ticari anlamda merkezi bir konuma sahiptir. Ayrıca çevresinde restoranlar ve kafeler faaliyet göstermektedir. Üstelik alışveriş merkezi, eğlence merkezi, semt pazarı ve park alanları yakın çevrede bulunmaktadır. Şehir merkezine yakındır. Ayrıca hastane ve sağlık ocağı gibi sağlık kurumlarına da kolay ulaşım sağlanmaktadır. Bunu yanı sıra ana yol ve caddeye yakındır. Minibüs ve otobüs gibi taşıtlarla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Saygın Aqua Life Villas fiyatları ne kadardır?

Saygın Aqua Life Villas projesi kampanyaları başlamış olup lansman öncesi ve lansmana özel fiyat avantajları ile ayrıcalıklar sağlamaktadır. Projede bulunan brüt 150 metrekare büyülüğündeki 3 artı 1 villalar 1.450.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje ve proje sahibi hakkında detaylı bilgi almak için 0532 226 89 83 ya da 0256 813 81 88 telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version