Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Şehrin Evleri 2 satışları başladı

Şehrin Evleri 2 etap projesinde satışlar başladı. Proje İzmir’in Bornova ilçesi Erzene Mahallesinde yer almaktadır. Özemeksan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Daha önce Şehrin Evleri serisinin ilk etabını hayata geçiren firma, İkon Tower, İkon Loft, Forum Villalar gibi çok sayıda başarılı projeye imza atmıştır. Haberin içeriğinde yeni proje ile ilgili detaylar ve daire özellikleri yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Şehrin Evleri 2 projesi ilk etabın devamı şeklinde tasarlanmaktadır. Projede çok sayıda farklı büyüklükte daire bulunmaktadır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak planlanmaktadır. Bu dairelerden 2+1 olanları farklı iki tip şeklinde, diğerleri tek tip olarak inşa edilmektedir. Her dairede balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda yaz kış oturmak mümkündür. Dairelerde geniş ve büyük pencereler kullanılmıştır. Bu sayede mümkün olduğunca güneş ışığından yararlanma imkanı vardır. Görüntülü diyafon sistemi mevcuttur. Konutlar standartların üzerinde ferah tavan yüksekliğine sahiptir. Dış mimari ve iç mimaride farklı tasarımı dikkat çekmektedir. Isınma için dairelerde doğalgaz sistemi mevcuttur. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi yer almaktadır.

Şehrin Evleri 2 projesinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Özenle tasarlanan peyzaj alanına sahiptir. Şehrin ortasında olduğundan istenilen her yere kolaylıkla ulaşım imkanı vardır. Ulaşım için hem özel araç, hem toplu taşıma araçları kullanılabilir. Ayrıca okul, market, eczane, alışveriş merkezi, park, cami gibi alanlara yürüyerek de ulaşmak mümkündür.

Şehrin Evleri 2 satış fiyatları

Projede dairelerin satışları devam etmektedir. 1+1 daireler brüt 80, net 63 metrekaredir. Satış fiyatları 1 milyon 875 binden başlamaktadır. Brüt 106, net 84 metrekare kullanım alanına sahip 2+1 daireler ise şu anda 2 milyon 750 binden satılmaktadır. Diğer dairelerin fiyatlarını firmadan öğrenebilirsiniz. Dairelerin fiyatları konum ve büyüklerine göre değişmektedir. Güncel fiyatlar ile firma ile iletişime geçmek gerekir.

Şehrin Evleri 2 projesinde daireler krediye uygun şekilde satılmaktadır. Dairelerin satış öncesi görüntülü gezme avantajı sunulmaktadır. Daireleri görüntülü gezmek için 0 (532) 131 36 36 numaralı telefon aranabilir. Ayrıca bilgi almak için 0 (232) 348 95 95 numarası da mevcuttur. Bu iki numaradan proje hakkında ek olarak merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version