Kategoriler
Proje Haberleri

Şehzade Konutları Çubuk satışları devam ediyor

Şehzade Konutları Çubuk projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çubuk İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hanefioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekare ile 147 metrekare arasındadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca binaya ait toplantı salonu ve asansör bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Mutfak içerisinde 3’lü ankastre set bulunmaktadır. Dairelerde 2 adet teras balkon yer almaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin ve banyo dolabı bulunmaktadır. Ayrıca lake kapı, balon kapak dolap ve duvar kağıdı uygulaması gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra kiler ve vestiyer yer almaktadır.

Şehzade Konutları Çubuk konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Çubuk İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projenin konumu Ankara Bulvar’ına 50 metrelik mesafededir. Ayrıca yapımı devam eden 52 dönümlük Millet Bahçesine 300 metre mesafede olup binanın önündeki yürüyüş yolu buraya bağlanmaktadır. Çubuk Devlet Hastanesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne 500 metre mesafede yer almaktadır. Üstelik muhitte sağlık ocağı, eczane ve cami mevcuttur.

Şehzade Konutları Çubuk fiyatları ne kadardır?

Şehzade Konutları Çubuk projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 495.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (531) 822 39 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version