Kategoriler
Proje Haberleri

Sevgi Konakları Bergama satışları başladı

Sevgi Konakları Bergama projesi konforlu yaşam alanları ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İzmir’in Bergama İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çokdoğru Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 4 bloktan oluşan butik site içerisinde yer almaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çokdoğru Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede konforlu yapıda daireler bulunmaktadır. Proje 4 bloktan oluşan butik site içerisinde yer almaktadır. Ayrıca bu binalar 3’er kattan oluşmaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 78 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 68 metrekare olmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Üstelik kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Bunun yanı sıra konutlarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Sevgi Konakları Bergama konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Bergama İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Sevgi Konakları Bergama projesi 4 bloktan oluşan butik site içerisinde yer almaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin büyüklüğü brüt 78 metrekare olmaktadır. Brüt 78 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 678 58 95 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version