Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Exen Konakları ön talep topluyor

Ümraniye konut projesi Sur Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Ümraniye İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde yer almaktadır. Sur Yapı Exen Konakları hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

İstanbul konut projesi 31 bin 507 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerindedir. Konut projesinde toplam sekiz adet konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca sekiz adet konut bloğunda ise yaklaşık 220 adet meskenin yer alması planlanmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Sur Yapı Exen Konakları projesinde farklı tip ve büyüklüklerde daire seçenekleri yer almaktadır. Detaylara bakıldığında konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 tip daire seçeneklerinin yer aldığı görülmektedir. Az katlı olarak yatay mimaride tasarlanan konut projesinde konut büyüklükleri ise 143 metrekare ile 363 metrekare arasında değişmektedir.

Sur Yapı firması 2022 yılı içerisinde İstanbul’da Ümraniye’deki projenin dışında ayrıca Antalya’daki projede bin konutluk 2 yeni etaba devam edecektir. Firma ayrıca yine İstanbul’da Beykoz’da yeni bir projeyi daha hayata geçirmeyi planlamaktadır.

Konut projesi Sur Yapı’nın prestij projesi Exen İstanbul’un hemen karşısında yer almaktadır. Proje Ümraniye Metro İstasyonu’na ise yürüme mesafesindedir. Ayrıca konut projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yolu üzerindedir. Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantısına da yakın bir konumda yer almaktadır.

Ümraniye konut projesinden konutunuzu öncelikli seçme fırsatı elde etmek web sitesi üzerinden ön talep formunu doldurmak yeterli olmaktadır.  Ayrıcalıklı fiyat ve ödeme planı avantajından faydalanmak için başvuru formunu doldurarak başlamak yeterli olmaktadır.

Sur Yapı Exen Konakları nerede yer alıyor?

Ön talep toplama sürecinde olan proje, Exen İstanbul projesinin karşısında yer almaktadır. Konut projesi Atatürk Mahallesi, Ümraniye / İstanbul adresinde yer almaktadır. Söz konusu konut projesi Şile otoyolu ile Estergon Caddesi’nin kesiştiği alanda bulunmaktadır. Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version