Kategoriler
Proje Haberleri

Yakamoz 4 Mevsim satışları başladı

Yakamoz 4 Mevsim projesi geniş özellikleri ve modern yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Örnekler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekare ile 145 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ferah yeşil alan, açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üstelik doğalgazlı şömine bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde tam gövde membran mutfak dolapları, granit tezgah ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Salon, mutfak, hol, teras, balkon, banyo ve bütün odalarda ışık bandı uygulaması yer almaktadır.

Yakamoz 4 Mevsim konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Gemlik İlçesi Ata Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir.

Yakamoz 4 Mevsim projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 ile 145 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL ile 2.200.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 713 10 56 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version