Kategoriler
Proje Haberleri

Tem Expres Residence 116 satışları devam ediyor

Tem Expres Residence 116 projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mayra Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 5.817 metrekare üzerine inşa edilmiş 2 blok ve 116 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5.817 metrekare üzerine inşa edilmiş 2 blok ve 116 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 112 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 127 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik misafir otoparkı da yer almaktadır. Projenin 4.863 metrekaresi yeşil alanla kaplı olup yüzde 84 yeşil alana ev sahipliği yapmaktadır. Kapalı yüzme havuzu, havuz başı sosyal alan ve açık çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca kelebek bahçesi, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, kaykay pisti, mescid, kamelyalar ve spor salonu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Her daireye özel kiler odası mevcuttur. Konutlarda çamaşır odası içerisinde çamaşır kurutma makinesi ve çamaşır makinesi yer almaktadır.

Tem Expres Residence 116 konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi Halkalı Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, deniz otobüsü, metrobüs, tramvay, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Çeşitli üniversiteler 3 ile 5 kilometre uzaklıktadır. E5 karayolu 4 kilometre, Tem karayolu 3 kilometre ve otogar 8 kilometre uzaklıktadır.

Tem Expres Residence 116 fiyatları ne kadardır?

Tem Expres Residence 116 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL ile 1.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 127 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.054.000 TL ile 2.145.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 748 91 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version