Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe Park Evleri satışları başladı

Tepe Park Evleri projesi eşsiz doğa ve deniz manzarası ile birlikte ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Ordu’nun Ünye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Saraçoğlu Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 107 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. 10 kişilik asansör ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Tepe Park Evleri konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Ünye İlçesi Çamurlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Tepe Park Evleri fiyatları ne kadardır?

Tepe Park Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 107 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 560.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 830.000 TL ile 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 680 52 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version