Kategoriler
Proje Haberleri

The BO Viera villalarının tamamı deniz manzaralı

Bodrum otelleri yaz sezonu için şimdiden dolmaya başladı. Ortalama 150 kruvaziyer gemisi ile binlerce turist gelmesi öngörülmektedir. Üstelik dünyanın sayılı zenginlerinin lüks yatlarıyla tercihi bu sene de Bodrum olacak. Son zamanlarda Bodrum’da hayata geçen The BO Viera projesinde ve diğer projelere yabancılar büyük ilgi göstermektedir. Kısa süreli tatil için gelen yabancı turistler ilçeye hayran kalıyorlar. Bunun sonucunda gayrimenkul alanların sayısı da her geçen gün artış göstermektedir.

En kalabalık sezon

Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, Bodrum’un bu yaz son dönemlerin en kalabalık sezonu olacağını bildirmiştir. Ayrıca Efe Bezci; “Bodrum salgın sürecinde büyük ilgi görmüştü. Bu sezon ise kısıtlamaların rahatlamasıyla birlikte daha kalabalık bir sezon bekliyoruz. Şimdiden oteller yüzde 90 yoğunluğa ulaştı.” dedi.

Efe Bezci, Bodrum’da oteller ve yazlıkların dışında deniz turizminin de hareketli geçeceğini kaydetmiştir. Ayrıca Bezci; “Bodrum’a geçen haftalarda ilçe tarihinin en büyük gemilerinden biri gelmiştir. Bu gemilerin gelişi devam edecek. 2022’de 150 gemiyle, 200.000 yolcunun gelmesi bekleniyor. Büyük yolcu gemilerinin haricinde bu ilçe, bireysel teknelerle mavi tur yapanların da uğrak noktasıdır.” ifadelerini kullanmıştır.

Bodrum dünya markası oldu

Bezci, dünya zenginlerinin tatil yapmalarının ardından ilçeye hayran kaldığını bildirmiştir. Ayrıca Bezci; “Kısa süreli bir tatil sebebiyle gelerek buradan gayrimenkul almak isteyenlerin sayısı artmaktadır. Bodrum bir dünya markası durumuna gelmiştir. Dünyanın dört bir yanından yatırımcıları kendisine çekiyor.” sözlerini kaydetmiştir.

The BO Viera tamamı deniz manzaralıdır

Efe Bezci, Bodrum’da hayata geçirdikleri projelerine yoğun ilgi gösterildiğini aktarmıştır. Bununla birlikte Bezci; “The BO Viera ile Bodrum’un en büyük inşaat, çevre, plan ve peyzaj revizyonunu hayata geçirdik. Bu The BO Viera projesi toplam 150 dönüm arazi üzerinde kurulmuştur. Üstelik tamamı deniz ve gün batımı manzaralı 315 villa ve rezidanstan oluşmaktadır.

Hilton grubunun üst segment, soft branded markası CURIO’nun 85 odalı otelinin bulunduğu, arazinin doğal eğimlerini muntazam şekilde kullanan, mimarinin peyzajın içerisinde eridiği The BO Viera tamamlandığında Bodrum’un doğasına saygılı en önemli projesi olacaktır. Söz konusu projemize İngilizler, Ruslar başta olmak üzere dünyanın her yerinden büyük ilgi gösterilmektedir.” sözlerini kaydetmiştir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version