Kategoriler
Proje Haberleri

Tokat Aksu Park Evleri son daireler satışta

Tokat Aksu Park Evleri projesinde kalan son daireleri ile teslimata özel indirim fırsatı sağlamaktadır. Projenin konumu Tokat’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Birsoy İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birsoy İnşaat imzası taşıyan projede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 145 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde cam balkonlar yer almaktadır. Mutfak içerisinde Çimstone tezgah ve birinci sınıf mutfak dolapları bulunmaktadır. Çamaşır dolabı, kombi dolabı ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca salon TV ünitesi ve balkon TV ünitesi mevcuttur.

Tokat Aksu Park Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tokat’ın Merkez İlçesi Akdeğirmen Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa manzarasına sahiptir.
Tokat Aksu Park Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik teslimat ile birlikte özel indirim avantajları mevcuttur. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.175.000 TL ile 1.325.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 395 59 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version