Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Müşterek Arsa Elazığ kura sonuçları

Toki Müşterek Arsa Elazığ kura sonuçları belli olacaktır. Ayrıca Toki Elazığ Merkez Müşterek Arsa projesi için kura çekimi yapılacaktır. Böylece müşterek arsalar için başvuru sonuçları belli olacaktır. Peki kura çekilişi ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Toki Müşterek Arsa Elazığ kuraları ne zaman çekilecek?

İlk Evim Arsa projesinde kura çekili 1 Şubat 2023 tarihinde başlamaktadır. Çekilişi yapılacak olan müşterek arsalar Elazığ İli, Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Bu müşterek arsaların kura çekilişi 13 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. 13 Şubat 2024 tarihindeki kura çekilişi saat 11:00’da yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Toki stüdyolarında seyircisiz ve online olarak yayınlanacaktır.

Kura sonuçları 13 Şubat 2024 tarihinde TOKİ’nin resmi web sitesi ve e-Devlet Kapısı üzerinden yayınlanmaktadır. Toplam 488 hissedarın hak sahipliği belli olacaktır.

Toki Müşterek Arsa Elazığ kura sonuçları

İlk evim kampanyası kapsamında başlatılan müşterek arsaların kura çekilişleri devam etmektedir. Bu kapsamda Elazığ Merkez İlçesinde yer alan müşterek arsaların kura çekilişi de gerçekleştirilecektir. 488 adet hissedarın kimler olduğu bu kura çekilişi ile belli olacaktır. Kura çekilişi Toki’nin Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Ayrıca canlı yayın linki aşağıda yer almaktadır. Buradan kura çekilişini canlı olarak izlemek mümkündür.

Toki Müşterek Arsa Elazığ kura çekilişini canlı izle

Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgiler için TOKİ’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca diğer Toki haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version