Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Yaşam Beylikdüzü satışları devam ediyor

Vadi Yaşam Beylikdüzü projesi Aykar İnşaat ve Semi Yapı ortaklığıyla inşa edilmiştir. Konut projesi İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede daire satışları ise tüm hızıyla devam etmektedir. Daire tipleri neler, projede satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Vadi Yaşam Residence Beylikdüzü projesi Adnan Kahveci Mahallesi’nde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilmiştir. Beylikdüzü konut projesi 8 katlı tek adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Tek adet konut bloğunda ise toplam 60 adet daire yer almaktadır. Ayrıca dairelerin dışında ise bir adet ticari üniteye de yer verilmektedir.

İstanbul konut projesinde yer alan 60 adet daire 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin 4 tanesi 4+1, 31 tanesi 3+1 ve ayrıca 25 tanesi ise 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır.

Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 117 metrekare ise 234 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 117 ile 120 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip dairelerin büyüklüğü 148 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 4+1 tip daireler ise 234 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projenin iki tarafında da park alanı bulunmaktadır. Ayrıca proje içerisinde kameriyeler ve dinlenme alanları, kapalı otopark, çocuk parkı yer almaktadır.

Tüm daire tipleri, hem estetik açıdan hem de metrekare olarak kullanışlı ve şık yaşam alanları şeklinde tasarlanmıştır. Konut içindeki her bölüm metrekaresine göre yeterli ve kullanışlıdır.

Vadi Yaşam Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık konut fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir.

117 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 645 bin TL’den başlamaktadır.

148 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlamaktadır.

234 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 13 milyon 930 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi Adnan Kahveci Mahallesi, Osmanlı Caddesi, Taner Sokak’ta yer almaktadır. Proje Beylik Pazarı’na 2 dakika, Yaşam Vadisi’ne ise 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır Söz konusu proje eğitim kurumlarına, hastanelere, alışveriş merkezlerine yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi, sosyal yaşam ve spor alanlarına da yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0538 021 14 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version