Kategoriler
Toki Haberleri

TOKİ’den iş yeri ve konut satışı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konut ve iş yeri satışı gerçekleşiyor. Bahsi geçen TOKİ, bu satışları toplamda 36 ilde gerçekleşecek.

Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleşecek olan satışlarda 130 adet iş yeri, 91 adet de konut satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu olan 1030 adet iş yeri 16 ilde, 91 adet konut da 20 ilde yer alıyor.

TOKİ tarafından yapılacak olan açık artırma 5 Kasım Salı günü saat 13.00’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’te bulunan Merkez Binası’nda ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda olacak. İnternet üzerinden de www.emlakyonetim.com.tr sitesi üzerinden teklif verebilirsiniz.

20 ilde 91 konut satılıyor

Ankara, Aydın, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elâzığ, Erzurum, Eskişehir, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Konya, Kütahya, Manisa, Niğde, Sakarya ve Samsun illerinde satışa sunulan konutlar yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinatın ardından 96, 108, 120 ve 144 ay vade ile alınabilecek.

16 ilde 130 iş yeri satılıyor

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Malatya, Trabzon, Samsun ve Tunceli illerinde satışa sunulan iş yerlerine vadeli ödeme ile sahip olabilirsiniz.

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’da satışa sunulan işyerleri yüzde 10, peşin 120 ay vade, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Isparta, Trabzon, Samsun ve Tunceli’de satışa sunulan işyerlerine yüzde 25 peşinatın arıdndan 120 ay vade ile satışa sunuldu.

Exit mobile version