Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Proje Haberleri

Tual Gölyaka ön talep topluyor

Tual Gölyaka projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ile Dağ Holding firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bu konut projesi İstanbul’un Avcılar Firüzköy lokasyonunda yer almaktadır. Kanal İstanbul projesinin Küçükçekmece Gölü uzantısının yanı başında yer alan proje, modern mimarisi ve sunduğu ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca konut projesi 07 Nisan 2023 tarihinde ön satışa sunulacaktır. İnşaatı tamamlandığında İstanbul’un yeni gözdesi olacak konut projesi hakkında detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Proje Hakkında

Büyükçekmece konu projesi, Dağ Holding A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Dağ Holding, 30 Mayıs 2022 günü gerçekleştirilen ihale kapsamında satış toplam geliri olarak 5 milyar 115 milyon TL, arsa payı olarak yüzde 35 oranında 1 milyar 790 milyon 250 bin TL teklifle ihaleyi kazanmıştı.

İstanbul konut projesi, Ocak 2026 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Ayrıca konut projesi, İstanbul’un Avcılar Firüzköy lokasyonunda inşa edilecektir. Proje, Kanal İstanbul projesinin Küçükçekmece Gölü uzantısının yanı başında yer alıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığı Tual Gölyaka projesi için önemli bir avantaj olarak göze çarpıyor. Konut projesi, modern mimarisi ve sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor. Ayrıca konut projesinde, farklı büyüklükte ve alternatif seçeneklerde konutlar yer alıyor.

Ödeme Seçenekleri

Konut projesinde yer alan konutların fiyat listesi henüz belli değildir. Ancak konut projesinde ödeme seçenekleri kapsamında bankasız 60 ay vade imkanı sunulmaktadır. Bu konut projesinde yapı denetimi yapılmıştır. Ayrıca, zemin etüdü yapılmış, deprem yönetmeliğine uygun, yalıtım yönetmeliğine uygun, radye temel ve tünel kalıp kullanılmıştır. Emlak Konut GYO’nun ihaleyle satışa açtığı Avcılar Firüzköy 1. Etap 1. Kısım arsa ihalesini kazanan Dağ Holding olmuştur. Bu kapsamda hayata geçireceği projesinin ismini Tual Gölyaka olarak belirlenmiştir.

İstanbul konut projesinde alternatif büyüklüğe sahip konut seçenekleri yer almaktadır. Projede lansman dönemine özel cazip ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Konut projesi, yatay mimarisi, sunduğu özellikleri ile dikkat çekmektedir. Ayrıca İstanbul’un yükselen değerli lokasyonunda yer almasıyla yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekmektedir.

Tual Gölyaka Projesi’nin Avantajları

Tual Gölyaka projesi, İstanbul’un yükselen değerli lokasyonunda yer alması nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Avcılar Firüzköy lokasyonunda inşa edilecek proje, Kanal İstanbul projesinin Küçükçekmece Gölü uzantısının yanı başında yer alıyor. Ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığı Tual Gölyaka projesi için önemli bir avantaj olarak göze çarpıyor.

İstanbul konut projesi, modern mimarisi ve sunduğu özellikleriyle fark yaratıyor. Proje, yüksek standartlarda inşa edilecek ve konforlu yaşam alanları sunacak. Konut projesinde ödeme seçenekleri kapsamında bankasız 60 ay vade imkanı sunulmaktadır. Lansman dönemine özel cazip ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Tual Gölyaka projesinde farklı büyüklükte ve alternatif seçeneklerde konutlar yer alıyor. Konut seçenekleri arasında daireler ve rezidanslar yer alıyor. Ayrıca proje, alternatif konut seçenekleriyle her bütçeye uygun çözümler sunmayı hedefliyor.

Tual Gölyaka ön talep toplanıyor

Tual Gölyaka projesi için ön talep toplama süreci başlamıştır. Proje, Emlak Konut GYO ve Dağ Holding tecrübesiyle hayata geçiriliyor. İstanbul’un Avcılar Firüzköy lokasyonunda inşa edilecek proje, Kanal İstanbul projesinin Küçükçekmece Gölü uzantısının yanı başında yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde ön satışlar ise 07 Nisan 2023 tarihinde başlayacaktır.

Tual Gölyaka projesinde farklı büyüklükte ve alternatif seçeneklerde konutlar yer alıyor. Proje, modern mimarisi, sunduğu özellikleri ve İstanbul’un yükselen değerli lokasyonunda yer almasıyla yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Lansman dönemine özel cazip ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı sunan projede ayrıca ön talep toplama süreci devam ediyor.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 9 213 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version